m install
petlinii
nello construct

Profitați de OCAZIA UNICĂ, ca să vă faceți cunoscută afacerea, firma, serviciile sau produsele!

zamblau eugen
floris

TurdaNews a dat startul unor reduceri importante pentru cei care vor să-și promoveze afacerea, firma sau produsele prin intermediul celui mai urmărit site din zonă! Până la finalul anului puteți profita de această șansă! Azi toată lumea știe că lumea se informează din online, cu preponderență, iar TurdaNews are cea mai bună penetrare în rândul locuitorilor din Turda și Câmpia Turzii, oferindu-vă astfel o șansă unică. Cei inteligenți, vor ști să profite!

 

Promovarea online este extrem de importantă în ziua de azi, iar TurdaNews vă poate oferi modalitățile eficiente de promovare de care aveți nevoie, adaptate pentru fiecare caz în parte, dacă este nevoie.

Suntem numărul 1, la mare distanță, în ceea ce privește publicul de care dispunem și care ne vizitează constant, la foarte mare distanță de orice alt organ de media local. De ce contează asta?! Păi, atunci când plătești pentru publicitate, pentru a-ți promova afacerea/produsul/imaginea, de fapt cumperi audiența acelei platforme unde te promovezi. Astfel, poți da 200 de lei/lună pentru a ajunge la 2000 de persoane sau poți da 300 de lei pe lună, pentru a ajunge la 7000 de persoane! Care crezi că este varianta mai eficientă pentru tine?! Ca om de afaceri, sunt convins că ai optat, fără să eziți, pentru a doua variantă! ?

TurdaNews oferă o gamă variantă de metode de promovare: articole promoționale/publicitare (cu distribuire și pe Facebook), bannere de diverse tipuri și dimensiuni (în diverse locații pe site) sau producții video scurte de prezentare a afacerii/firmei/produsului/localului/magazinului etc. Avem soluții adaptate pentru orice cerințe! ?

Concret, până la 31 decembrie 2018, poți beneficia de următoarele reduceri la achiziția unor pachete de promovare publicitară:

  • articol promoțional/publicitar: 200 lei, redus la 150 lei/buc (articolul se distribuie și pe Facebook și poate conține galerie foto sau un scurt material video)
  • banner publicitar 890x150px, pe prima pagină, zona Top Down (sub Recomandări): 800 lei/lună, redus la 600 lei/lună. În această variantă, avem și o ofertă specială: 300 lei/lună/client, cu bannerul afișându-se prin rotație (maxim 3 clienți pe același spațiu publicitar, cărora li se afișează bannerul prin rotație, la o afișare a paginii).
  • banner publicitar 890x150px, pe prima pagină, zona printre titlurile ultimelor articole: 600 lei/lună, redus la 400 lei/lună.
  • banner publicitar 650x100px, la finalul tuturor articolelor: 400 lei/lună, redus la 250 lei/lună.
  • banner publicitar 420x300px, pe prima pagină, zona Right: 600 lei/lună, redus la 400 lei/lună. În această variantă avem și o ofertă specială: 200 lei/lună/client, cu bannerul afișându-se prin rotație (maxim 3 clienți pe același spațiu publicitar, cărora li se afișează bannerul prin rotație, la o afișare a paginii).
  • banner publicitar 312x250px, în paginile cu articole, zona Left sau Right: 400 lei/lună, redus la 250 lei/lună. În această variantă avem și o ofertă specială: 150 lei/lună/client, cu bannerul afișându-se prin rotație (maxim 3 clienți pe același spațiu publicitar, cărora li se afișează bannerul prin rotație, la o afișare a paginii).
  • banner publicitar în zona Mica Publicitate (la toate anunțurile), zona Top sus: 400 lei/lună, redus la 250 lei/lună.
  • anunț publicitar text+foto mic, în paginile cu articole (zona Right Top, aveți exemplu hotel Potaissa): 200 lei/lună, redus la 130 lei/lună.

Atenție: tarifele menționate NU conțin TVA!

Important: în cazul în care achiziționați spațiul publicitar pe o durată mai mare, conform contract, tariful promoțional se aplică pe toată durata contractuală! ?

Cum se procedează?

Ne contactați pentru comandă la telefon 0744694876 sau la email geflomedia2008@gmail.com, ori publicitate@turdanews.net.

Comenzile se procesează în ordinea primirii comenzilor! Toate comenzile primite în această perioadă vor fi onorate/procesate! Totuși, ne rezervăm dreptul de a limita această ofertă, în cazul în care solicitările vor fi prea mari (dar, cum s-a precizat: comenzile vor fi procesate în funcție de ordinea primirii, așa că cei care primesc OK-ul vor fi cu siguranță viitorii noștri clienți).

După stabilirea detaliilor contractuale, se emite factura online, iar prestarea serviciilor va începe după confirmarea plății.

În cazul în care perioada contractuală este mai mare de o lună, plata se poate face lunar (proporțional cu valoarea serviciilor prestate într-o lună).

Pentru orice alte informații privind promovarea eficientă în zona localităților Turda-Câmpia Turzii sau oferte adaptate nevoilor și cerințelor dvs specifice, vă stăm la dispoziție! Nimeni nu vă poate oferi o ofertă mai bună decât noi! De ce să aruncați banii în promovări ineficiente, când aceeași bani îi puteți folosi cu cap, pentru o promovare cu impact?! ?

Ca dovadă suplimentară că ceea ce susținem se bazează pe date concrete, verificabile, atașăm raportul de audiență al principalelor siteuri de știri din zona Turda-Câmpia Turzii, cu audiența locală (exclusiv cele două localități) înregistrată în ultimele 3 zile (26-28 octombrie 2018, total – grafic care este similar indiferent de perioadă!):

audienta 3zile

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: