m install
petlinii
nello construct

TurdaNews a depășit 34.000 de fani pe Facebook! Audiența zilnică e dublă față de celelalte siteuri principale, la un loc!

zamblau eugen
floris

Pagina de Facebook a TurdaNews (www.facebook.com/turdanews) a depășit în aceste zile 34.000 de fani, fiind de departe pagina cu cei mai mulți fani în zona Turda – Câmpia Turzii.

 

Conform datelor furnizate de Facebook, în perioada 13-19 septembrie 2018, pagina a generat un impact de 271.849 persoane, având 259.548 interacțiuni cu postările și 250.732 de vizionări ale materialelor video.

Conform Facebook, pagina TurdaNews a avut cea mai mare creștere în cursul acestei perioade, comparativ cu săptămâna precedentă, dintre toate organele de media locale.

În ceea ce privește publicul care este fan TurdaNews, 40% dintre fani provin din categoria activă de vârstă, respectiv 25-44 ani, 20% fiind sub 25 de ani, iar 30% având 45 de ani sau mai mult.

fani 01

Dintre acești fani, 9.840 provin cert din Turda, iar 3.657 din Câmpia Turzii. Din mediul rural, cele mai reprezentative comune sunt Mihai Viteazu (510 fani) și Viișoara (324 fani).

Dacă ne raportăm la audiența zilnică, datele trafic.ro indică faptul că siteul TurdaNews are o audiență zilnică dublă față de toate celelalte siteuri principale la un loc! Raportul de audiență pentru ziua de ieri, întocmit pe baza raportului între principalele siteuri de știri din zona Turda – Câmpia Turzii, unde siteul cu audiența cea mai mică are valoarea de referință 1.00, arat cât se poate de clar diferența uriașă dintre TurdaNews și oricare alt site, siteul nostru fiind (de departe) principala sursă de informație locală, pentru cei din zona Turda – Câmpia Turzii.

Citește și:

TurdaNews, lider de audiență și în luna august! La mare distanță! Vezi profilul socio-demografic al cititorilor noștri!

fani 02

În cadrul galei Premiilor ZMT 2018, TurdaNews a primit premiul presei locale, fiind considerat siteul de știri cel mai bun, în cadrul unui sondaj online realizat cu această ocazie.

Citește și:

ZMT: Gala premiilor ZMT. TurdaNews a primit premiul presei locale (Video)

Recent, TurdaNews a demarat o campanie de stopare a amplorii luate de consumul ”drogului Zombie”, care a făcut ravagii în rândul tinerilor din zona Câmpia Turzii – Turda, iar demersul nostru s-a finalizat cu o descindere a mascaților la Câmpia Turzii, de unde a fost reținut presupusul vânzător al drogului letal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: