fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

edu elite 10iulie

amenintare moartea

Jurnalistul TurdaNews, Gelu Florea, a primit un mesaj de amenințare cu moartea, joi seară. ”O să mori curând”, a fost mesajul transmis de pe un cont care nu pare prea activ, în spatele căruia pare a se ascunde mai degrabă cineva.

 

”Nu e primul mesaj de acest gen și probabil nici ultimul, având în vedere că am abordat și abordez numeroase subiecte delicate”, a comentat jurnalistul turdean.

În ultimele zile, Gelu Florea a dezvăluit o problemă extrem de delicată cu care se confruntă comunitatea din zonă, după ce a dat publicității câteva filmulețe video cu ”zombi drogați”, din Câmpia Turzii, prezentând cazuri de tineri drogați care se plimbau sau zăceau inconștienți în zone publice din oraș, fără ca oficialii să declanșeze cercetări serioase pentru stoparea acestui fenomen care a luat o amploare tot mai mare.

Analiza realizată de jurnalistul turdean prezintă situația în ansamblul ei.

Citește și:

Tot mai mulți ”zombi drogați” pe străzile din Turda și Câmpia Turzii! (VIDEO)

În cazul tinerilor care se droghează în Câmpia Turzii sau în Turda, nimeni nu înțelege de ce organele abilitate nu declanșează anchete și cercetări ample, pentru depistarea furnizorilor de droguri.

Recent, organizatorul de evenimente Alin Sălăjean, fost consilier local în Câmpia Turzii și realizator tv la NCN Cluj-Napoca, a transmis un mesaj video în care face apel la stoparea consumului de droguri.

Vezi mai jos mesajul său de pe Facebook:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    mircea · 22:51 18.08.2018
    Domnule Gelu ,cine ameninta cu moartea ,cu bataia ,etc,trebuie sa plateasca pentru asta,cand spun acest lucru ma refer la tot ce se poate face pentru prinderea acestor persoane in mod legal bineinteles si tras la raspundere conform legii.Felicitari pentru modul in care prezentati stirile si pentru transparenta de care dati dovada.Nu va lasati intimidat.Intradevar nu pot sa-mi dau seama de ce nu se poate pune punct acestui fenomen,care-i ...treaba...Parerea mea e ca trebuie urmarit prin ce mijloace ajung aceste droguri in zona noastra.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate