fbpx

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

Președintele Asociației T9, fostul candidat la Primărie, Andrei Suciu, vrea 10.000 de euro de la jurnalistul Gelu Florea, pe motiv că ”a publicat informații jignitoare și neconforme cu realitatea la adresa mea”. Gelu Florea susține că tot ceea ce a scris este ușor de probat în instanță și că aceste metode de a-l ”speria” să mai dezvăluie neregulile pe care le constată, nu-l vor opri! ”Doar dacă mă împușcă îmi vor închide gura!”, a spus Gelu Florea.

 

”Fapta ilicită a pârâtului (n.r. Gelu Florea) constă în consecință în aceea că, acesta a publicat în ziarul online la care are acces întreaga comunitate în mijlocul căreia subsemnatul are un rol activ și e o persoană publică articole cu conținut vădit defăimător, vulgar și neconform cu realitatea, prin care i-a adus o gravă atingere onoarei, demnității și reputației reclamantului (n.r. Andrei Suciu) în calitate de figură publică. O astfel de faptă nu ar putea fi interpretată ca o manifestare a libertății de exprimare a pârâtului deoarece acțiunile depășesc orice limită a libertății de exprimare. Pârâtul nu s-a prezumat doar la blogul său și la publicația online, ci a publicat și pe rețeaua de scoializare facebook diverse observații răutăcioase și nefondate, intrând în polemică pe acest subiect cu diverși cetățeni, care au citit postările”, menționează Andrei Suciu în cererea sa de chemare în judecată (DC 4428/328/2017), în baza căreia îi solicită jurnalistului Gelu Florea 10.000 de euro.

Gelu Florea spune că salută inițiativa lui Andrei Suciu, pentru că aceasta îi va da ocazia să demonstreze toate dezvăluirile sale în fața instanței, iar după o asemenea acțiune și în urma câștigului pe care-l va avea în instanță, Andrei Suciu nu va mai avea ce să comenteze la adresa materialelor, a probelor și a dezvăluirilor făcute în cadrul siteului de știri TurdaNews.

”Îl înțeleg pe domnul Andrei Suciu că, rămas fără loc de muncă de un an și ceva și probabil fiind mult prea specialist pentru a-și găsi un alt loc de muncă cum a fost cel obținut în Primăria Turda pe vremea când primar era Tudor Ștefănie, colegul său din PNL, acum caută tot felul de metode de a mai câștiga un leu. Dincolo de asta, eu mă bucur că a deschis acest proces, pentru că îmi dă ocazia să câștig în instanță împotriva domniei sale, cu probele pe care le prezint, astfel încât la finalizarea procesului opinia publică va avea certitudinea că tot ceea ce am scris este adevărat!

Știu că am deranjat foarte mult cu seria de articole care au prezentat proporțiile jafului de la Zoo Turda, unde după ultimele mele calcule au dispărut 3.000.000 de lei, dar prefer să mă duc în 1.000 de procese, pentru a demonstra că ceea ce am scris se susține cu probe, decât să-mi fie rușine că nu am scris sau că evit să prezint adevărul cititorilor TurdaNews!

Nu comentez neadevărurile spuse referitor la materialele publicate de mine, fără măcar să indice la ce articol(e) face referire, însă nu am nici o problemă în a  demonstra veridicitatea celor scrise în fiecare articol în care îi apare numele! În instanță mă voi reprezenta singur, cu convingerea că Adevărul nu are nevoie de avocat, ci doar de prezentarea sa concretă! Domnul Suciu și-a băgat avocat, pentru că atunci când vrei să ”fentezi”, încerci să te folosești de tot felul de chichițe. Eu mă duc singur în instanță!”, a comentat jurnalistul Gelu Florea. 

În cererea sa de chemare în judecată, Andrei Suciu nu a menționat la ce articole sau informații face referire. Totodată, el solicită ”încetarea și interzicerea pentru viitor” a publicării unor materiale în care e menționat numele său, chiar dacă acestea conțin adevăruri probate!

În ultimul timp, jurnalistul Gelu Florea a scris mai multe articole care-l vizau pe Adrei Suciu, președintele Asociației T9, în toate cazurile prezentând probe certe, inclusiv video și propriile mărturii ale lui Andrei Suciu!

Iată o parte dintre ele:

Jurnalistul Gelu Florea a demonstrat, cu probe, și atunci când s-a aflat față în față cu Andrei Suciu, respectiv în 18 august 2017, că acesta a fost implicat în ascunderea adevărului despre jaful de la Zoo Turda și că toate susținerile lui, ca apărare, sunt nefondate. Vezi mai jos video:

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  pos · 09:58 12.06.2019
  "dar prefer să mă duc în 1.000 de procese, pentru a demonstra că ceea ce am scris se susține cu probe, decât să-mi fie rușine că nu am scris sau că evit să prezint adevărul cititorilor TurdaNews"

  Nu asta e motivul real pentru care mergi in 1000 de procese, ca ai zel in a prezenta adevarul nu stiu cui, ci faptul ca ti-ai fixat tunurile pe Andrei Suciu si T9 !
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Gelu FLOREA · 10:08 12.06.2019
  @pos Fals! Ei și-au fixat ”tunurile” pe mine! Lucru pe care l-am demonstrat și în instanță, de altfel...
  Eu doar mă apăr, arătând adevărul! Ai ceva de comentat despre datele din articol?! Bănuiesc că nu... Te interesează Suciu, nu adevărul! (rofl)
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate