Live Video
 

Avram Gal pune bazele unui trust media, în Transilvania

modulo 550

terran 650

Avram Gal pune bazele unui trust media în zona Transilvaniei, format dintr-un site de știri, ziar tipărit, televiziune digitală (emisie prin satelit) și radio. abc News Transilvania va fi numele noului trust media care va avea corespondenți în toate județele Transilvaniei.

 

Pe lângă corespondenții din județe, siteul de știri va avea colaboratori în 10-15 țări de pe mapamond, unde există comunități importante de români.

Societatea care deține acest trust media îi are ca acționari pe Avram Gal (70%) și un cetățean american (om de afaceri din Chicago), de origine română, Virgil T. Investiția totală este estimată la circa 1.600.000 de euro, cu o întindere pe 5 ani.

Printre colaboratorii noului trust media, care a contribuit cu idei și sfaturi, este cunoscutul jurnalist și consultant politic, Dan Shomon, care a fost consilierul fostului președinte al SUA, Barack Obama.

”Ne vom adresa nu doar populației din Romnânia, ci și cetățenilor români plecați în străinătate, pe care încercăm să-i reprezentăm. Vom monitoriza activitatea oficialilor români din ambasade și consulate și vom transmite informații despre problemele românilor de peste hotare”, a precizat Avram Gal, care a mai fost implicat în afacerile media, în urmă cu ceva ani, dar ulterior a mizat mai mult pe politică.

Debutul activității media va fi va fi undeva în luna mai sau iunie 2017, cu siteul de știri abcNewsTransilvania.ro.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...