Live Video
 

E oficial: TurdaNews are mai mulți cititori decât toate celelalte organe de media locale, la un loc!

modulo 550

terran 650

Ceea ce până acum era doar o informație neoficială, a devenit de acum oficială: TurdaNews are mai mulți cititori decât toate celelalte organe de media locale, la un loc! În cursul lunii martie 2017, TurdaNews a avut 114.259 vizitatori unici, cu peste 22.700 cititori din Turda și aproape 8.000 de cititori din Câmpia Turzii, cărora li se adaugă și 12.010 cititori din Cluj-Napoca (fiind astfel cel mai influent organ de media local și la nivelul județului!).

 

Luna martie 2017 a fost prima lună în care toate siteurile de știri locale și-au publicat datele de audiență, conform monitorizării Trafic.ro, în urma condițiilor impuse de Primăria Turda și Compania de Apă Arieș, în vederea selectării valorii financiare a contractelor de publicare a bannerelor publicitare și a comunicatelor informative.

Practic, a fost o lună în care concurenții TurdaNews au dat tot ce au putut, pentru a avea o auddiență cât mai mare. De aceea, datele conform cărora TurdaNews are audiență cât toate celelalte siteuri de știri la un loc sunt cât se poate de corecte și obiective!

Iată clasamentele siteurilor de știri, conform datelor de audiență din luna martie 2017, în funcție de localitate:

TURDA

1. TurdaNews.net - 22.796 cititori

2. inTurda.ro - 8.108 cititori

3. Ziar15Minute.net - 6.322 cititori

4. Ziarul21.ro - 3.947 cititori

5. TurdaInfo.ro - 3.744 cititori

6. AgoraMedfia.ro - 1.265 cititori

7. InfoArieș.ro - 933 cititori

8. TurdaLive.ro - 863 cititori

9. ActualitateadeArieș.ro - 505 cititori

10. TurdaManifest.ro - 69 cititori

CÂMPIA TURZII:

1. TurdaNews.net - 7.890 cititori

2. Ziar15Minute.net - 4.139 cititori

3. inTurda.ro - 2.698 cititori

4. Ziarul21.ro - 2.410 cititori

5. TurdaInfo.ro - 783 cititori

6. AgoraMedia.ro - 343 cititori

7. TurdaLive.ro - 217 cititori

8. InfoArieș.ro - 204 cititori

9. ActalitateadeArieș.ro - 138 cititori

10. TurdaManifest.ro - 21 cititori

TurdaNews a demonstrat încă o dată că suntem lideri incontestabili în topul audiențelor locale, motiv pentru care le mulțumim cititorilor noștri, care ne citesc zilnic și ne consideră principala sursă de informație locală. Pentru noi a fost o lună grea, în condițiile în care, în urma unor dezvăluiri de presă a unor adevăruri pe care unii au dorit să le țină ascunse, am fost ținta atacurilor abjecte. Însă, așa cum ne asumăm rolul de a fi lider detașat în topul audiențelor locale, cu cei mai mulți cititori, ne asumăm și situația în care să fim singurul organ de media care să publice adevăruri supărătoare și care apoi să fie atacat de forțele ostile aflării adevărului probat, indubitabil, așa cum TurdaNews procedează atunci când prezintă informații mai delicate.

Am primit amenințări, am primit oferte consistente de vânzare a siteului de știri, însă am rezistat acestor presiuni, până acum. Evident, rolul cel mai mare îl au cititorii noștri! Forța și numărul lor impresionant ne obligă să nu cedăm! În momentul în care nu am mai face jurnalism așa cum trebuie, ne vom retrage singuri. În acest moment, consider că e mai bine să ne fie frică, decât să ne fie rușine, că nu mai facem jurnalism adevărat!

Nu vă întrebați de ce doar pe TurdaNews găsiți adevăruri dureroase, informații bine ascunse, pe care noi le scoatem la lumină cu probe?! Și nu vă întrebați de ce doar TurdaNews este ținta atacurilor abjecte, ale găștilor de penali cărora le-am dezvăluit adevăruri pe care le vroiau bine ascunse?! Cred că răspunsul îl intuiți fiecare: noi nu cedăm presiunilor și nu ne oprim din a face jurnalism la cote înalte, din punct de vedere profesional! Nu întâmplător suntem cel mai influent organ de media local și la nivelul județului și nu întâmplător suntem organul de media local frecvent citat de presa regională sau națională.

Le mulțumesc colegilor mei, care își fac treaba foarte bine și cu profesionalism, chiar dacă uneori sunt nedreptățiți și ei, în momentul în care penalii ne atacă furibund și ne amenință pe diverse căi! Le garantez că vor avea în mine colaboratorul obiectiv, care îi va sprijini să performeze.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...