Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

IMPRESIONANT! TurdaNews are peste 28.000 de fani ai paginii de Facebook! Vă mulțumim!

kaufland 650x100 22.12

Pagina de Facebook a TurdaNews (https://www.facebook.com/turdanews/) a depășit 28.000 de fani. Sunt persoane care apreciază munca noastră, care vor să fie informate despre tot ceea ce se întâmplă relevant în zona Turda-Câmpia Turzii și care ne transmit respectul lor pentru ceea ce facem! Cifra este imensă, trebuie să recunoaștem...

”Vă mulțumim pentru aprecierile voastre, pentru sfaturile voastre, pentru ideile pe care ni le transmiteți, pentru informațiile pe care ni le oferiți în calitate de colaboratori, pentru modul în care ne criticați atunci când e nevoie... Vă mulțumim pentru tot!

Evident, nu ne oprim aici!

Continuăm, împreună! Spuneți-le prietenilor și apropiaților să ne dea un LIKE și să se conecteze la siteul care oferă zilnic, 24 de ore din 24, cele mai multe informații locale, din toate domeniile de interes!”, a transmis TurdaNews, prin intermediul paginii de Facebook proprii.

TurdaNews este principala sursă de informație locală din municipiile Turda și Câmpia Turzii, dar și din zona rurală aferentă acestor municipii.

În ceea ce privește persoanele care ne apreciază pagina (fani), aceștia sunt 55% femei  și 45% bărbați. Din punctul de vedere al impactului postărilor noastre, în ultimele 28 de zile am atins 17.234 de persoane din Turda (din total 25.000 de utilizatori, câteva mii nefiind activi în mod constant) și 8.848 de persoane din Câmpia Turzii (din total 11.000 de utilizatori, unii nefiind activi în mod constant).


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...