fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Siteul de știri locale TurdaNews și-a depășit încă un record de audiență, după ce luna trecută a depășit recordul de audiență lunară. SATI/BRAT a înregistrat 23.321 de vizitatori unici, Trafic.ro a raportat 22.590 vizitatori unici, iar Google Analytics ne-a creditat cu 22.965 vizitatori unici!

 

Vechiul record era stabilit tot în 2016, mai precis în 6 iunie 2016, imediat după alegerile locale, când TurdaNews a avut o audiență de 19.940 vizitatori unici.

Comparativ, în aceeași zi de 18 decembrie 2016, siteurile concurente au avut audiențe de circa 20 de ori mai mici, respectiv în jur la 1000 de vizitatori unici.

Vă reamintim că TurdaNews este singurul organ de media din județ, auditat BRAT/SATI (organismul oficial care certifică audiențele în România). TurdaNews este un produs al SC Geflo Media SRL, al cărei acționar unic este jurnalistul Gelu Florea. Din echipa TurdaNews fac parte: Daciana Derda, Florin Crișan, Eugen Pop și Gelu Florea. Zilele acestea, TurdaNews a depășit și bariera celor 26.000 de fani ai paginii de Facebook, iar canalul de pe YouTube al siteului de știri a ajuns la peste 1.700 de abonați.

”Mulțumim celor care ne-au ales principala sursă de informație locală. Asta înseamnă mult pentru noi și ne obligă să ne dezvoltăm și în noul an, să ne autodepășim. 2016 a fost un an într-adevăr extraordinar pentru TurdaNews, iar asta nu poate decât să mă bucure, pentru că înseamnă că suntem pe drumul cel bun. În 2016 ne-am mărit echipa, am început transmisii LIVE VIDEO constante, am depășit recorduri de audiență, ne-am mărit consistent numărul de fani ai paginii de Facebook, dar și abonații canalului nostru de pe YouTube, am informat prompt și la obiect despre tot ceea ce s-a întâmplat în zona noastră. Ne pregătim deja pentru surprizele începutului de an 2017...”, a spus Gelu Florea, coordonatorul siteului de știri TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate