m install
petlinii
nello construct

Cel mai bun jurnalist local: Gelu Florea

floris

Secțiunea ”Jurnaliști”, din cadrul primei ediții a Galei Premiilor ZMT, organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Turda 2016, a fost câștigată de Gelu Florea, de la TurdaNews. Premiul a fost adjudecat după nominalizarea mai multor jurnaliști, care apoi au fost supuși votului publicului.

 

Gelu Florea este coordonatorul celui mai citit site de știri locale, TurdaNews fiind sursa principală de informație pentru majoritatea persoanelor din zona Turda, Câmpia Turzii și împrejurimi, fiind pe primul loc, la foarte mare distanță, în topul audienței locale.

”Multumesc celor care au considerat ca merit trofeul pentru ”cel mai bun jurnalist” (stabilit in urma voturilor), in cadrul Galei Premiilor ZMT, eveniment organizat in cadrul Zilelor Municipiului Turda.

Va multumesc pentru aprecierea dvs!

In aceasta perioada se implinesc 20 de ani de cand paseam spre ceea ce inseamna jurnalism. De-a lungul anilor, am activat in presa scrisa (tiparita), radio, tv, iar acum in online, prin proiectul TurdaNews, care a debutat in 2008 in calitate de primul organ de media local exclusiv online…

Cu bune sau mai putin bune, cu momente de o fericire inegalabila sau cu altele care mi-au lasat un gust amar, am invatat ca dincolo de orice reusita sta munca asidua, sacrificiul, perseverenta, ingeniozitatea, daruirea, sufletul pus in ceea ce faci…

Nimeni nu e perfect, dar putem fi perfectibili!”, a precizat jurnalistul, pe contul său de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: