marian morar
m install
nello construct

Joi, TurdaNews va transmite LIVE VIDEO ședința Consiliului Local Turda și lansarea candidaturii lui Cristian Matei

zamblau eugen

TurdaNews continuă demersul său de a transmite LIVE VIDEO evenimentele importante care au loc în zona municipiilor Turda – Câmpia Turzii. Joi, 25 februarie, TurdaNews va transmite în direct ședința de Consiliu Local de la Turda și lansarea candidatului PSD, Cristian Matei, pentru funcția de primar.

Printre proiectele care vor fi supuse dezbaterii consilierilor turdeni, se află: retransmiterea unor sectoare de drumuri naţionale din administrarea Consiliului Local al Municipiului Turda, în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania SA, aprobarea dării în administrare către Serviciul Public Poliţia Locală Turda a unui imobil situat în str. Dr. Ioan Raţiu nr. 30, stabilirea tarifelor, taxelor, chiriei, serviciilor de utilitate publică prestate în anul 2016 de către Societatea Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL, înfiinţarea Serviciului Public Creşe şi Asistenţă Medicală Şcolară Turda, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local Turda, aprobarea regulamentului de acordare a stimulentului educaţional pentru copii din gradiniţe care provin din familii defavorizate, acordarea unor beneficii de asistenţă socială sub forma de tichete sociale, persoanelor vârstnice din Municipiul Turda etc.

Ședința va începe la ora 13.00, iar transmisiunea în direct, LIVE VIDEO, va fie fectuată din sala mare a Primăriei Turda. Lista completă a proiectelor care se află pe ordinea de zi poate fi consultată AICI.

Ulterior, de la ora 17.30, vom realiza o transmisiune LIVE VIDEO de la lansarea candidaturii lui Cristian Matei (PSD) pentru funcția de primar. Evenimentul, la care și-au anunțat participarea importanți lideri ai PSD (și nu numai) va fi transmis în direct din sala Teatrului ”Aureliu Manea” Turda.

TurdaNews face demersuri constante pentru ca publicul nostru să fie conectat la principalele informații din zonă, investind în dezvoltarea serviciilor pe partea de transmisiuni LIVE VIDEO. Mulțumim cititorilor noștri, care ne apreciază efoturile, umane și financiare!

Amănunte privind vizionarea LIVE VIDEO direct de pe siteul TurdaNews (PC, laptop) sau de pe smartphone, pot fi obținute de AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2