fbpx

 
 
Scrie un comentariu

lia durlan

Bank Leumi România SA a primit încuviinţarea din partea Judecătoriei Turda pentru a o executa silit pe Lia Durlan, managerul săptămânalului local Ziarul 21, pentru un credit nereturnat.

Lia Durlan a fost condamnată în 2010 la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru un credit nereturnat la BCR, în valoare de câteva sute de milioane de lei vechi, după ce s-a descoperit faptul că pentru obţinerea creditului a falsificat nişte adeverinţe de salar. Judecătoria Turda a obligat-o pe Lia Durlan să plătească suma de 38.822,46 lei, cu titlu de despăgubiri pentru daune materiale, către partea civilă SC Secapital SRL, prin reprezentant SC Kruk Internaţional SRL (firma de recuperare a creanţelor).

Creditul de la BCR a fost luat în aceeaşi zi a anului 2006 (!) cu cel de la Leumi Bank, cu precizarea că creditul de la Leumi Bank era de 162.220 lei. Cel mai probabil, obţinut tot cu acte false.

Pe de altă parte, Lia Durlan trebuie să plătească suma de 1.048.422 lei, fiind acuzată de instanţă, în anul 2011, de falimentul propriei societăţi, SC Optima Press SRL, după o "inginerie financiară" care a inclus şi transferul publicaţiei Ziarul 21, de pe o firmă pe alta.

Foto: facebook.com

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate