fbpx

 
 
Scrie un comentariu

transilvania-tv

În cursul zilei de azi s-a semnat contractul de parteneriat între societatea care editează ziarele online TurdaNews şi SibiuNews şi reţeaua regională Transilvania-TV.ro, prin care SC Geflo Media SRL a preluat redacţia Cluj din cadrul portalului de ştiri amintit.

Practic, vom gestiona partea ce aparţine judeţului Cluj, atât din punct de vedere redacţional/ştiri, cât şi al publicităţii care va fi difuzată la nivelul judeţului, în secţiunea corespunzătoare judeţului nostru.

"E o nouă provocare, trebuie să recunosc. Însă, e un proiect cu potenţial, care mi-a plăcut. Noi ne vom ocupa de actualizarea ştirilor pentru judeţul Cluj. Tot noi vom gestiona şi contractele de publicitate la nivel de judeţ. În plus, un lucru foarte important, există posibilitatea difuzării reclamelor la nivelul întregii reţele, care cuprinde 7 judeţe din Transilvania în acest moment, iar reţeaua este în extindere. Pe lângă reclame, se pot difuza şi advertoriale ale potenţialilor clienţi publicitari, atât la nivel de judeţul Cluj, cât şi la nivelul întregii reţele sau targetat pe anumite judeţe. Practic, acesta va fi un nou produs care va fi ataşat ofertei noastre informaţionale, dar şi publicitare, care se va alătura portofoliului deja existent, cu site-urile de ştiri TurdaNews şi SibiuNews", a declarat jurnalistul Gelu Florea, proprietarul societăţii Geflo Media SRL.

www.Transilvania-TV.ro este un proiect regional, care în acest moment cuprinde 7 judeţe din Transilvania: Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Bistriţa Năsăud, Cluj, Alba şi Hunedoara. În viitorul apropiat, reţeaua se va extinde în noi judeţe.

Site-ul Transilvania-TV poate fi accesat AICI.

Secţiunea Cluj din cadrul site-ului poate fi accesată aici: http://cluj.transilvania-tv.ro/

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate