fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Incident incredibil petrecut azi, la ora 10 şi 14 minute, în plin centrul municipiului Turda, pe strada Libertăţii, din apropierea sediului PSD Turda: Radu Durlan (foto), fiul managerului de la Ziarul 21, Lia Durlan, l-a lovit cu pumnul pe Gelu Florea, în plină stradă, fără ca în prealabil să existe vreun conflict, în acel moment, între cei doi!

După ce Radu Durlan i-a aplicat un pumn în faţă, acesta a fugit în staţia de taxiuri, unde s-a urcat în autoturismul cu numărul de înmatriculare CJ-70-DEL, cu care a plecat. Ulterior, Gelu Florea s-a deplasat la sediul Poliţiei Turda, unde a depus o plângere împotriva lui Radu Durlan, pe care-l acuză de lovire.

"Mă deplasam de la Judecătoria Turda, situată în fosta clădire a şcolii numărul 3, şi mă deplasam pe jos spre Primărie. Când mă apropiat de intersecţia semaforizată situată pe strada Libertăţii, în apropierea sediului PSD, am auzit pe cineva care m-a strigat pe nume. M-am întors şi în acel moment l-am văzut pe Radu Durlan deplasându-se spre mine, reproşându-mi că aş fi scris ceva despre el pe internet, în calitate de jurnalist. Nu mi-am dat seama că are atâta tupeu încât să mă agreseze ziua în amiaza mare, într-o zonă populată, la circa 200 de metri de sediul Poliţiei Turda. Însă, ulterior mi-am dat seama că acest tupeu provine din numeroasele aranjamente făcute de mama sa, atât pe la Parchet, cât şi pe la Judecătorie, scăpând de fiecare dată cu bine, în ciuda unor procese penale în care alte persoane ar fi fost condamnate. Am avut prezenţa de spirit să mă feresc un pic, iar lovitura nu m-a prins direct, în plin, însă a fost suficient pentru a-mi zbura ochelarii pe jos. E inacceptabil să se întâmple aşa ceva, ziua, pe stradă! Am depus plângere împotriva lui Radu Durlan, cu atât mai mult cu cât acesta mă ameninţase în urmă cu o lună, prin intermediul unor mesaje postate pe pagina mea de Facebook", a precizat Gelu Florea, jurnalist şi proprietarul TurdaNews.

Gelu Florea, ameninţat acum o lună!

În urmă cu exact o lună, Radu Durlan a postat un mesaj pe pagina de Facebook a lui Gelu Florea şi pe blogul acestuia, spunându-i (mesajul este transcris identic, cu tot cu greşelile de ortografie): "gandestete ca lumea asta nu e atat de mare si tot ne intalnim, daka nu azi, maine, anul ce vine. Dar tot ne intalnim si atunci cand se va intampla nu e bine pt tine (...) nu cred ca as putea sa trec pe langa tine pe strada incat sa nu pun mana pe tine si sa te bat cum nu tea batut nici mamicuta". Gelu Florea susţine că va depune şi această probă, pentru că este vorba de o situaţie agravantă, respectiv agresiunea plănuită la adresa sa.

Plângerea depusă de Gelu Florea la Poliţie, în cursul dimineţii, are numărul 1045/19.10.2011 (numărul de înregistrare de la poartă).

Pentru un pumn, Ştefan Dănuţ a primit amendă penală!

Agresiunea lui Radu Durlan la adresa jurnalistului Gelu Florea nu este singulară. Acelaşi lucru l-a făcut şi liderul revoluţionarilor din Câmpia Turzii, Ştefan Constantin Dănuţ, care ulterior a fost condamnat penal cu o amendă. Ştefan Constantin Dăpnuţ este un apropiat al familiei Durlan (dovadă: inclusiv fotografia prezentată, care este realizată la localul Liei Durlan). Însă, acel proces s-a judecat la Cluj!

La Turda, Radu Durlan a bătut un taximetrist, nu cu mult timp în urmă, dar Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda nu i-a făcut nimic fiului managerului de la Ziarul 21. Ulterior, taximetristului nu i s-a făcut dreptate nici la Judecătoria Turda! Există voci care susţin că Lia Durlan ar fi intervenit atât la Parchet, cât şi la Judecătorie.

Radu Durlan are funcţia de distribuitor la săptămânalul local Ziarul 21, al cărei manager este Lia Durlan, condamnată penal pentru fapte precum punerea în curculaţie a unui autoturism cu numere false, luarea unui credit cu documente false şi apoi nhereturnarea acestuia, evaziune fiscală de circa 10 miliarde de lei vechi (încă nerecuperată).

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate