Scrie un comentariu

Blogărul Zamfir Pop ar putea fi amendat de poliţiştii turdeni, după implicarea sa într-un nou scandal, generat din câte se pare de starea sa de nervozitate permanentă şi de tendinţa sa de a intra în conflicte cu persoanele din jurul său.

În ultimul timp, a fost implicat în mai multe incidente de acest gen, însă el susţine că de fiecare dată "celelalte persoane" îl agresează pe el din senin.

De data aceasta, însă, împotriva sa există o acuzaţie de violenţă, pe lângă obişnuita acuzaţie de folosire a unor cuvinte triviale în public. Până acum, nimeni nu a luat nici o măsură împotriva sa.

Jurnalistul Gelu Florea scrie pe blogul său că, speriat de faptul că ar putea fi amendat, Zamfir Pop a început un atac de intimidare la adresa Poliţiei Turda, sub forma unui linşaj mediatic. "A mai recurs la astfel de metode, chiar şi cu alte instituţşii sau persoane. Cunosc un caz în care după ce a denigrat o fundaţie şi promotorul acesteia, a ajuns să primească frecvent ajutoare de la acea fundaţie. Ulterior, evident, nu a mai scris nimic negativ la adresa lor", spune Gelu Florea.

Citeşte mai multe amănunte pe: Blogul lui Gelu Florea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator