m install
petlinii
nello construct

Media locală şi-a schimbat imaginea pe internet

floris

Noul an a adus cu sine o schimbare a imaginii pentru media locală prezentă pe internet. Ziarul 21, Jurnalul de Arieş, dar şi TurdaNews, au intrat în noul an cu noi imagini. În cazul Ziarului 21, schimbarea a adus şi o schimbare a platformei pe care se realizează site-ul, renunţându-se la cea veche în favoarea celei la care au apelat şi echipele de la TurdaNews şi Jurnalul de Arieş.

Spre deosebire de celelalte două săptămânale care au şi ediţii print, săptămânalul Obiectivul de Arieş este disponibil pe internet, dar numai în format pdf.

Schimbările intervenite în cazul ediţiilor online ale săptămânalelor Jurnalul de Arieş şi Ziarul 21 au intervenit pe fondul succesului de care s-a bucurat proiectul TurdaNews, care a ajuns să detroneze cele două site-uri în doar câteva luni, în ceea ce priveşte numărul de cititori din judeţul Cluj (selecţie reprezentativă pentru o publicaţie locală).

Conform site-ului de monitorizare a traficului – Trafic.ro, în luna decembrie 2008, TurdaNews a fost vizitat de 4.705 persoane din judeţul Cluj, în timp ce Ziarul 21 a avut 3.739 de vizitatori din judeţ, iar Jurnalul de Arieş – 1.151 de cititori din judeţ.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: