fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Ieri, la Colegiul Tehnic din Turda în cadrul programului „Școala altfel” s-a derulat o acțiune de voluntariat care continuă șirul de activități începute în iarna anului trecut, de ajutorare a micuților de la Grădinița Socială.

Elevii de la Colegiul Tehnic s-au implicat cu multă dăruire şi în cadrul acestei noi campanii din cadrul proiectului de voluntariat „Dăruieşte un zâmbet de sărbători” desfăşurate cu ocazia mult aşteptatului Iepuraş de Paşte sub atenta coordonare a profesorilor Boaru Mariana şi Florea Andreea.

Proiectul desfăşurat la Colegiul Tehnic îşi are rădăcinile în cadrul campaniei cu acelaşi nume care a fost desăşurat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, când un grup de elevi inimoşi au participat la strângerea de fonduri în vederea realizării de pachete care au fost oferite atât copiilor şi bătrânilor spitalizaţi pe secţiile Spitalului Municipal Turda, cât şi copiilor de la Grădiniţa Socială „Acoperământul Maicii Domnului” din Turda. În acest sens, elevii de liceu au vândut în curtea şcolii deja celebrul ceai cu biscuite şi limonadă; produse hand-made realizate de ei în cadrul atelierelor de creaţie desfăşurate în şcoală şi comercializate în cadrul târgurilor de Crăciun, respectiv, de primăvară. Din fondurile astfel obţinute au fost realizate pachete cadou oferite preşcolarilor de la Grădiniţa Socială.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, elevii colegiului turdean au pregătit preşcolarilor o „Petrecere Surpriză a Iepuraşului” care a avut loc astăzi la Colegiul Tehnic din Turda în cadrul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Copii au fost primiţi într-o ambianţă plăcută în care au putut experimenta clipe de neuitat alături de Scamă Vrăjitorul care a sprijinit acţiunea de voluntariat a elevilor. De la petrecere nu au lipsit jocurile, renumita vânătoare de ouă roşii personalizate, momentele „dulci” oferite de sponsorii inimoși, distracția fiind cuvântul de ordine al zilei!

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate