fbpx

Scrie un comentariu

Pentru că primăvara se pregătește să-și facă simțită prezența,  ne-am gândit s-o întâmpinăm așa cum se cuvine: cu zâmbete, flori și mărțișoare.

Elevii Școlii Gimnaziale "Ioan Opriș", Turda s-au mobilizat și au decis ca ziua de 28 februarie să țină locul zilei obișnuite de 1 martie. Ca urmare, toată săptămâna au muncit pe brânci, de la clasa pregătitoare la clasa a VIII-a. Toți elevii au încercat să-și dovedească măiestria în realizare de mărțișoare, felicitări și podoabe ce pot fi oferite în zile de sărbătoare.

Vineri, 28 februarie, curtea școlii a fost neîncăpătoare: au apărut mini tarabe unde fiecare clasă a încercat să atragă  cât mai mulți cumpăratori, pentru a-și vinde produsele confecționate cu atâta migală. Negocierea, reclama și vânzarea produselor au demonstrat existența unor reale abilități antreprenoriale.

De apreciat este faptul că elevii claselor gimnaziale și-au oferit timpul și experiența celor din clasele mici pe care i-au ajutat și îndrumat în realizarea produselor pentru târg. Acest lucru demostrează că școala reușește să transmită și să genereze situații în care elevii pot să-și dovedească spiritul civic, relaționarea cu ceilalți și colaborarea indiferent de vârstă.

Acest târg a fost coordonat de Consiliul Reprezentativ al elevilor, sub îndrumarea d-nei profesoare Veronica Radu. Cei mai pricepuţi meșteșugari au fost răsplătiţi cu un delicios tort.

Pentru elevii din ciclul gimnazial, această zi s-a încheiat cu un Bal al Mărțișorului, desfășurat în sala de sport a școlii. Acțiunea a fost una așteptată și binemeritat, elevii trăind din plin bucuria. 

Vă dorim tuturor o primăvară plină de soare, cu multe flori care înfloresc în zâmbete! 

O galerie foto puteţi vedea AICI

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator