marian morar
m install
nello construct

Colegiul Tehnic Turda continuă campania Dăruiește un zâmbet!

zamblau eugen
floris

Dacă de Moș Nicolae elevii și cadrele didactice de la Colegiul Tehnic Turda au dus daruri copiilor internați la secția de pediatrie a spitalului municipal, iată că astăzi a fost programată o nouă activitate.

În această dimineață elevii de la Colegiul Tehnic Turda au finalizat campania "Dăruiește un zâmbet de sărbători", după o activitate de aproape 3 săptămâni în care elevii de la liceul turdean au demarat și s-au implicat într-un proiect amplu de strângere de fonduri în scop caritabil.

Timp de 2 săptămâni în atelierele de creație au fost confecționate ornamente de Crăciun care au fost apoi oferite spre vânzare săptămâna trecută în cadrul "Târgului de iarnă" care a avut loc la Colegiul Tehnic.

Îm urma activității s-au adunat aproape 1.000 de lei, bani care au stat la baza celor două activitățI, prima la spitalul municipal, iar cea de-a doua, de astăzi, de la Grădinița Socială Acoperământul Maicii Domnului. 

Alături de Moș Crăciun a fost prezent și Corul de elevi de la CTT, împreună au dus pachete copiilor, dar și jucării și diverse materiale didactice pentru dotarea grădiniței.

În cadrul proiectului s-au implicat în mod activ, președintele Consiliului Elevilor – Ursu Raluca, vicepreședintele – Berdianu Larisa, Moșul cel darnic – Rozsa Robert și alți peste 60 de elevi care au desfășurat activitățile din cadrul cercurilor de creație, elevi din corul școlii, aflați sub atenta coordonare a profesorilor Boaru Mariana, Florea Andreea și Sârb Ioana.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: