fbpx

Scrie un comentariu

În perioada 14-25 octombrie 2013 s-a  desfășurat în Exeter, Anglia, cursul de perfecționare Developing Oral Fluency in the Secondary English Language. Acest curs a fost organizat de International Projects Centre, sub egida British Council. 

Activitatea de formare a fost realizată cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, primit în cadrul Programului de învătare pe Parcursul Întregii Vieţi.

Tematica acestui curs a vizat cadrele didactice, fapt pentru care au participat profesori din Franţa, Turcia, Letonia, Bulgaria, Spania, Italia şi România. La acest curs a participat și doamna profesoară Incze Daniela, profesor de engleză a Școlii Gimnaziale Ioan Opriș. Impactul cursului asupra procesului instructiv-educativ este semnificativ, urmând ca experiența acumulată să fie valorificată de către doamna profesoară.

Doamna profesoară și-a dorit să-și perfecţioneze metodele didactice utilizate în vederea dezvoltării fluenţei comunicării elevilor în limba engleză. Dorinţa de perfecţionare a motivat-o să acceseze site-ul ANPCDEFP, www.llp-ro.ro, la secţiunea Comenius - formare continuă pentru personalul didactic, alegând cursul dorit din baza de date pentru activităţile de formare continuă Comenius/Gruntvig, care poate fi consultată la adresa: http://ec.europa.eu/education/trainingdatabase.

Acest curs a furnizat participanților o gamă largă de metode de predare, îmbunătăţindu-și tehnicile didactice utilizate. Sesiunile au avut un caracter practic; profesorii au fost implicaţi în activități ca nişte elevi, cursurile fiind motivante şi distractive. În urma acestui curs, profesorii au avut șansa de a acumula informații noi, de a face schimb de experiență sau idei cu profesori din alte țări europene.

Pe lângă activitățile de perfecționare profesorii s-au bucurat de un cadru natural plăcut, făcând excursii educative la obiectivele culturale și istorice din zonă.

Doamna profesoara recomandă tuturor cadrelor didactice să participe la astfel de cursuri care îmbunătăţesc substanţial calitatea activității didactice.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator