fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

mars roti

Luni, 07.06.2021, Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” Turda, în parteneriat cu AFTERSCHOOL ANIMA SRL, a organizat pentru elevii ciclului primar „Marșul pe roți fără motor”, dedicat Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător. Echipa de proiect a fost formată din: director, prof. dr. Morar Olga Elena și învățătorii Fodorean Diana, Oțel Călin, Moldovan Ioana, Iurean Stanca și Comșa Alina. Activitatea s-a realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Turda, Poliției Locale și Dispensarului școlar.

Scopul acesteia a fost conștientizarea importanței protejării mediului prin acțiuni concrete realizate de 70 elevi din clasele pregătitoare A și B, I A, a III-a B și a IV-a B.

Evenimentul a avut loc în Parcul Central al Municipiului Turda. Fiecare elev a participat la marș cu bicicletă/trotinetă/skateboard sau orice aparat care asigură deplasarea pe roți fără combustibil (nu poluează).

Proiectul a avut un impact deosebit asupra celor mici, contribuind la formarea unei atitudini pozitive față de mediul înconjurător.

După finalizarea marșului, elevii claselor a III-a B și a IV-a B au continuat să desfășoare în parc activități outdoor sub forma unor jocuri interactive.

Sperăm ca acest proiect să devină o tradiție a școlii noastre și an de an să sădim în sufletele elevilor o picătură de responsabilitate, dragostea și respectul față de natură.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate