fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

evaluarea profesorilor

Elevii au acum opțiunea de-a completa o fișă de feedback semestrial, prin care vor evalua cadrele didactice.

Notele acordate vor fi de la 1 la 5, noile măsuri dând posibilitatea elevilor de-a se implica și mai activ în procesul educațional.

Ministerul Educației a definitivat Metodologia prin care profesorilor li se dă posibilitatea de a consulta, în mod sistematic și constructiv, elevii, cu privire la modul în care aceștia percep beneficiile educației. Elevilor li se dă șansa să reflecteze în mod regulat asupra modului în care școală îi ajuta să se dezvolte, să crească. Este foarte important ca elevii să fie parte a tuturor aspectelor învățării, iar oferirea de feedback constructiv este o abilitate care sprijină adultul independent în organizarea relațiilor de familie, de muncă sau sociale” scrie Ministerul Educației pe Facebook.

Pentru a realiza evaluarea, elevii vor avea la dispoziție un chestionar care include 16 întrebări cu punctaje de la 1 la 5 pentru diferite aspecte ale activității profesorului respectiv.

La final elevul trece procentajul de ore la care a fost prezent în semestrul în care acordă feedback, informează edupedu.ro 

fisa feedback

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate