fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

amosed

Mai este o zi până la închiderea înscrierilor la evenimentul de recrutare AMoS ED! Ca voluntari în organizație, tinerii au oportunitatea de a trăi cea mai frumoasă vară de până acum.

Pregătirile sunt în toi, se muncește din greu pentru ca acest eveniment să iasă perfect, iar toți voluntarii sunt nerăbdători să își întâlnească noii colegi de echipă alături de care vor crea numeroase amintiri și momente prețioase, vor colabora și se vor dezvolta atât personal cât și profesional împreună.

 

În prezent, evenimentul de recrutare a reușit să strângă peste 60 de persoane care și-au arătat interesul în ceea ce privește implicarea lor în comunitate prin voluntariat. Un număr destul de impresionant având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm. Tinerii au nevoie de oportunități de dezvoltare, iar AMoS ED este locul în care vor beneficia de aceste oportunități.

 

Voluntariatul este din ce în ce mai recunoscut la nivel național, astfel că, pe lângă faptul că prin această activitate te formezi profesional și personal; îți faci amintiri de neuitat; te distrezi și cunoști oameni noi, vei acumula experiență profesională ce te va ajuta în crearea unui CV. Efortul și munca depusă în voluntariat vor fi recunoscute și te vor ajuta în viitor în cariera ta profesională.

 

Lista de înscrieri încă este deschisă până în data de 31 mai la ora 23:59, pentru cât mai multe persoane cu potențial și dorință de schimbare în mai bine în comunitate. Asociația promite în schimb să dezvolte acești tineri, atât pe plan profesional cât și pe plan personal prin numeroase proiecte care îi așteaptă începând cu această vară.

 

Locurile sunt limitate, iar înscrierile sunt încă deschise pe inscrieri.amosed.ro.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate