fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

profesor elevi scoala coronavirus

Conform unui Ordin Comuna publicat în Monitorul Oficial și semnat de către Ministerul Educației și Ministerul Sănătății, începând de mâine, 19 mai 2021, toți elevii se vor putea întoarce fizic la școală în localitățile unde rata incidenței nu depășește 1 la 1000 de locuitori.

Pentru elevii care prezintă simptome de Covid-19 sau au o sănătate mai precară, materia va fi predată în continuare în mediul online.

„Noi am făcut ceea ce a ținut de noi să creăm cadrul legal, ministrul Educației și ministrul Sănătății, pentru ca acest Comitet municipal al municipiului București pentru Situații de Urgență și alte Comitete județene pentru Situații de Urgență să poată decide adaptat la realități. Deci am dat libertate. Elevilor care prezintă simptome specifice de orice fel li se recomandă să nu intre în comunitate, care au vulnerabilități medicale sau alte motive întemeiate, vor trebui să aibă asigurat procesul de învățare online. Teama exagerată este o vulnerabilitate”, a declarat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

Sursa: Monitorul de Cluj

Citește și:

Rată de incidență constantă la Turda și Câmpia Turzii

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate