fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

elevi masca protectie

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat vineri, 7 mai 2021, că nu se poate lua o decizie sau formula o propunere de redeschidere a tuturor şcolilor până când se va vedea care e rata de infectare cu SarsCov2 după sărbătorile de Paşti.

Demnitarul a mai spus că situaţia epidemiologică şi progresul campaniei de vaccinare în rândul personalului din învăţământ vor fi monitorizate zilnic.

"Nu putem să luăm o decizie, nu putem să formulăm o propunere de redeschidere a tuturor şcolilor din România până când nu vom vedea care este rata de infectare mai ales după Sărbătorile Pascale. Acest lucru va fi analizat probabil în următoarele săptămâni, după ce vom fi depăşit această perioadă de incubare, pentru că totul se raportează la starea sanitară", a spus ministrul într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

El a afirmat că încă 450.000 de elevi vor începe cursurile în format fizic de luni

Întrebat dacă din septembrie se vor întoarce toţi elevii la şcoală în condiţii normale, Sorin Cîmpeanu a răspuns: „Fiecare dintre noi are dreptul să spere că şcoala va începe în deplină normalitate în data de 13 septembrie”.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate