marian morar
m install
nello construct

Zilele Elevului Clujean se desfășoară între 21-24 aprilie 2021

zamblau eugen

 

Zilele Elevului Clujean (ZEC) este un proiect din cadrul Clujului, Capitala Europeană a Tineretului, ce se desfășoara pe o perioadă de patru zile. Ediția de anul acesta va avea loc în mediul online, între 21-24 aprilie.

ZEC a fost inițial conceput cu scopul de a ghida elevii claselor a 8-a în a-și alege liceul potrivit, iar mai apoi, proiectul s-a extins pe mai multe ramuri. În cadrul ZEC, elevii au oportunitatea de a participa la activităţi menite să cuprindă sferele de interes ale acestora. Proiectul vizează creşterea interesului şi implicării tinerilor în activităţile extracurriculare.

Activitățile ediției de anul acesta sunt în număr de 5, după cum urmează:

• Târgul de Licee, în cadrul căruia se vor prezenta ofertele educaționale a liceelor care doresc să participe. Elevii vor accesa o conferință online, unde vor avea posibilitatea să pună întrebări și să clarifice toate informațiile de care au nevoie. De asemenea, informațiile de bază vor fi afișate și pe site-ul CJE Cluj.

• How To Learn…, eveniment dedicat unor serii de ateliere susținute de specialiști, care au scopul de a transmite un mesaj real adolescenților și tinerilor și de a-i învăța lucruri noi din diferite domenii de activitate.

• ZEC Talks, unde oameni cu povești de viață vor susține o discuție alături de participanți, prin care vor aduce în lumina tinerilor potențialul și motivația de care au nevoie pentru a crește în dezvoltarea lor.

• Concursul de Talente se va desfășura pe baza unui colaj cu toate momentele primite de la concurenți și un juriu bine pregătit care va premia cele mai reușite momente, toate acestea fiind vizibile publicului printr-o transmisiune live, pe paginile evenimentului.

• Zec Charity este noutatea festivalului din ediția anului 2021. Aici, elevii pasionați de gaming își vor putea exploata aceste abilități. Așa cum îi spune și numele, fondurile strânse din taxa de participare a fiecărei echipe vor merge către o cauză socială. În acest sens, am fi onorați să realizăm o colaborare cu scopul de a ne promova evenimentul în presa locală, pentru a-l face cât mai cunoscut în rândul tinerilor. Vă mulțumim anticipat și sperăm să ne bucurăm de o comunicare facilă!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2