fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

 

zec

Zilele Elevului Clujean (ZEC) este un proiect din cadrul Clujului, ce se desfășoara pe o perioadă de patru zile. Ediția de anul acesta va avea loc în mediul online, între 21-24 aprilie.

ZEC a fost inițial conceput cu scopul de a ghida elevii claselor a 8-a în a-și alege liceul potrivit, iar mai apoi, proiectul s-a extins pe mai multe ramuri. În cadrul ZEC, elevii au oportunitatea de a participa la activităţi menite să cuprindă sferele de interes ale acestora. Proiectul vizează creşterea interesului şi implicării tinerilor în activităţile extracurriculare.

Activitățile ediției de anul acesta sunt în număr de 5, după cum urmează:

• Târgul de Licee, în cadrul căruia se vor prezenta ofertele educaționale a liceelor care doresc să participe. Elevii vor accesa o conferință online, unde vor avea posibilitatea să pună întrebări și să clarifice toate informațiile de care au nevoie. De asemenea, informațiile de bază vor fi afișate și pe site-ul CJE Cluj.

• How To Learn..., eveniment dedicat unor serii de ateliere susținute de specialiști, care au scopul de a transmite un mesaj real adolescenților și tinerilor și de a-i învăța lucruri noi din diferite domenii de activitate.

• ZEC Talks, unde oameni cu povești de viață vor susține o discuție alături de participanți, prin care vor aduce în lumina tinerilor potențialul și motivația de care au nevoie pentru a crește în dezvoltarea lor.

• Concursul de Talente se va desfășura pe baza unui colaj cu toate momentele primite de la concurenți și un juriu bine pregătit care va premia cele mai reușite momente, toate acestea fiind vizibile publicului printr-o transmisiune live, pe paginile evenimentului.

• Zec Charity este noutatea festivalului din ediția anului 2021. Aici, elevii pasionați de gaming își vor putea exploata aceste abilități. Așa cum îi spune și numele, fondurile strânse din taxa de participare a fiecărei echipe vor merge către o cauză socială. În acest sens, am fi onorați să realizăm o colaborare cu scopul de a ne promova evenimentul în presa locală, pentru a-l face cât mai cunoscut în rândul tinerilor. Vă mulțumim anticipat și sperăm să ne bucurăm de o comunicare facilă!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate