fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

gradinita prichindelu

Marți, 23 februarie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat suspendarea activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit „Prichindelul Isteț” din municipiul Turda, județul Cluj, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ.

Suspendarea activității fizice va avea loc până pe data de 4 martie 2021, iar procesul de învățământ se va desfășura online.

Potrivit primarului Matei Cristian, la grădinița Prichindelul Isteț, au fost descoperite recent 7 cazuri COVID, este vorba despre cinci educatoare și doi prichindei care au fost infectați cu temutul virus.

În consecință activitatea se suspendă două săptămâni, potrivit hotărârii CJSU, luată în colaborare cu autoritățile locale.

UPDATE:

Directoarea grădiniței Prichindelul Isteț a contactat redacția TurdaNews, pentru a oferi date suplimentare privind cazurile de coronavirus din unitate.

În acest moment nu mai sunt copii infectați, doar cinci educatoare confirmate pozitiv. Un preșcolar mai figura în evidențe cu coronavirus dar a ieșit din izloare. 

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate