m install
petlinii
nello construct

Zeci de mii de profesori vor fi vaccinați în centre mobile

zamblau eugen
floris

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, luni, că până în prezent au fost vaccinate anti-COVID 50.000 de cadre didactice, iar 60.000 de profesori vor fi vaccinați în centre mobile în următoarea săptămână.

Astfel, se va ajunge la 110.000 de angajați din învățământ vaccinați din cei 200.000 care și-au exprimat dorința de a primi vaccinul, a mai precizat ministrul.

Nu se remarcă un județ în care să existe o reticență deosebită sau un elan deosebit față de vaccinare”, a mai spus Cîmpeanu.

Cîmpeanu a menționat că personalul auxiliar din creșe și grădinițe care este la interfața directă cu copiii se va vaccina, însă nu și din școli, în această etapă, informează g4media.ro

Ministrul Educației a precizat că vineri la ora 18:00 erau înregistrate 809 cazuri de elevi cu COVID, iar din această săptămână școlile vor trebui să raporteze și numărul elevilor reveniți în școală după boală.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: