marian morar
m install
nello construct

Extrem de multe cazuri de Covid-19 înregistrate în școli, după primele două săptămânii din semestrul doi!

zamblau eugen

Ministerul Educației și Cercetării a transmis date prin care se arată că de la începutul semestrului doi și până acum au fost confirmați cu Covid-19, în instituțiile de învățământ, un număr de 809 elevi și 638 angajați din învățământ (profesori /personal auxiliar), ceea ce înseamnă un număr de 1.447 de înfectați. Din această cauză, la 730 de clase activitatea a fost suspendată pentru 14 zile.

Dacă la șfârșitul primei săptămâni de școală au fost înregistrate 649 de infectării în rândul elevilor și a personalului didactic și auxiliar, la jumătatea săptămânii a doua,numărul de infectări a crescut considerabil, astfel au fost depistați cu noul coronavirus 600 de elevi și 472 de angajați din învățământ, iar 542 de clase aveau activitatea suspendată.

În zona Turzii, municipiul Turda a intrat în scenariul 2 (cu prezență fizică a preșcolarilor, a școlarilor 0-IV și a celor din clasele VIII și XII; ceilalți, în online), după ce rata de infectare a crescut odată cu începerea școlii. În prezent, la Turda este o rată de 1,77 cazuri la mia de locuitori (în creștere). Municipiul Câmpia Turzii este la limita intrării în scenariul 2, având o rată de 0,94 cazuri la mia de locuitori, însă elevii vor începe și săptămâna viitoare cu prezență fizică în școli.

Din scenariul 1 în scenariul 2 au trecut și școlile din Iara, Tureni, Ploscoș și Săndulești. În schimb, la Băișoara școala a trecut din scenariul 3 (exclusiv online) în scenariul 2.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2