fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

choose

Elevii din Colegiul Național Mihai Viteazu din Turda organizează a doua ediție a evenimentului online "Choose your future". Scopul acestui eveniment este de a oferi puțină lumină în procesul decizional la care elevii sunt supuși atunci când termină liceul și doresc să urmeze cursurile unei facultăți sau să profeseze într-un anumit domeniu.

În prima ediție, care a avut loc în 3-4 decembrie 2020, invitați precum Mircea Bravo, Cristi Danileț, Andrei Bratu și Dragoș Petrescu au susținut conferințe online în care au prezentat posibile cariere și au răspuns la întrebările elevilor. Ediția cu numărul 2 aduce și mai mulți invitați speciali precum Bogdan Techeș, Monica Cadogan și Daniel Metz.

"Toată lumea își amintește cu drag de evenimentul 📣"Choose your future"📣 în care ați avut ocazia să discutați🗣️ cu cei mai experimentați din domeniile actuale de mare interes, să învățați lucruri noi🧠, să primiți sfaturi de gestionare a timpului⏳🕛, inclusiv de dezvoltare personală📖.

În urma succesului și entuziasmului cu care a fost primită această activitate, anunţăm cu mare bucurie evenimentul "Choose your future - 2" ce se va desfășura❗ timp de 3 zile, din 26 până în 28 februarie❗. Veți avea ocazia să ascultați invitați din domenii precum medicină🩺, drept⚖️, fotografie📷, marketing 📂 și multe altele. Atmosfera va fi la fel de interactivă, cu surprize pe parcursul desfășurării.
Vor urma mai multe detalii în postările viitoare de pe pagina Consiliului Școlar al elevilor CNMV Turda , așa că fiți pe fază!🎉 Pregătiți-vă curiozitățile și să dăm startul evenimentului!" transmite Consiliul Elevilor din CNMV.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate