fbpx

Scrie un comentariu

masti de protectie elevi 1

Astăzi elevii au început a doua săptămână "înapoi la școală", dar prima nu a trecut lipsită de evenimente. Școlile din localitățile Tureni și Ceanu Mare și-au primit astăzi toți elevii în clase datorită scăderii incidenței sub 1 la 1000 de locuitori, iar cele din Turda au fost nevoite să treacă la scenariul 2.

Pentru a putea testa rapid în școli, la nivelul județului Cluj au fost repartizate 36.980 teste antigen. Acestea pot fi folosite doar dacă părinții semnează formularul de consimțământ.

Totodată, la nivel național, 32 de clase și-au suspendat activitatea, iar în 12 februarie, 46 de elevi și alți 30 de angajați au fost confirmați cu virusului Covid-19.

Săptămâna trecută a fost de asemenea marcată de conflictul între elevi, companiile de transport care nu își asumă responsabilitatea și Guvernul care nu se implică destul. Mai multe detalii aici.

Atât elevii cât și cadrele didactice sunt într-o situație stresantă pentru că trebuie să se adapteze constant la schimbări și rămâne de văzut cum va evolua situația în această săptămână.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate