fbpx

 
 
Scrie un comentariu

elevi masca

Ziua și scenariul la Ministerul Educației. Noul ministru a avansat un alt termen pentru redeschiderea școlilor.

Guvernul va adopta miercuri, 6 ianuarie, o Ordonanță de Urgență pentru continuarea învățământului exclusiv online până în data de 8 februarie, a anunțat ministrul Educației Sorin Cîmpeanu.

Abia apoi ne putem gândi la revenirea elevilor în clase și în acest sens sunt analizate mai multe scenarii, spune ministrul. Esențial este cum va evolua pandemia.

Sunt luate în calcul, de asemenea, raportările cu privire la elevii aflați în situații de risc din cauza dificultăților înregistrate în școala online, dar și măsurile adoptate de alte state. ...În condițiile în care pandemia de Covid-19 afectează încă, după cum știm, sănătatea populației, se impune adoptarea în regim de urgență a cadrului legal care să asigure desfășurarea procesului de învățământ, astfel încât cadrele didactice și elevii să beneficieze de drepturile constituționale la învățământ și sănătate în condiții de siguranță epidemiologică, demonstrând în același timp dorința Guvernului de trecere a școlii în format clasic începând cu cel de-al II-lea semestru al anului școlar 2020-2021 sub rezerva evoluției epidemiologice”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Citește și: Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că nu exclude deocamdată niciun scenariu privind redeschiderea școlilor

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate