fbpx

 
 
Scrie un comentariu

elevi corona 1

Cel mai probabil elevii se vor reîntoarce la școală abia la primăvară, până atunci cursurile vor fi doar în sistem online.

Pentru a redeschide școlile în siguranță în primăvară, la sfârșitul lunii martie, toți profesorii trebuie să fie vaccinați pe atunci.

Coordonatorul Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, colonelul dr. Valeriu Gheorghiţă a declarat: “cred că la sfârşit de aprilie, sfârşit de martie - început de aprilie. Cam asta este perioada în care noi estimăm începerea vaccinării în etapa a treia, deci atunci vom fi terminat deja etapa a doua de vaccinare, adresată persoanelor populaţiei vulnerabile şi cea a categoriilor de persoane care deservesc activităţi esenţiale” declară acesta citat de Mediafax. 

Anul școlar 2020-2021 a fost unul diferit față de anii anteriori, având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm. Elevii au început școala pe 14 septembrie în băncile școlii, dar această bucurie nu a durat mult din cauza răspândirii virusului. Din 9 noiembrie, elevii și-au mutat activitatea în fața calculatorului.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate