fbpx

 
 
Scrie un comentariu

FB IMG 1606664775273

Fiecare dintre noi s-a simțit cel puțin o dată în viață pierdut sau nehotărât, în special în perioada adolescenței când trebuie să iei anumite decizii care îți vor croi drumul în viață.

Presiunea de a-ți alege o facultate, un job, o pasiune, poate fi destul de mare mai ales când ești un elev fără experiență și fără nicio idee despre ce ți-ar plăcea să faci pe viitor. De aceea, Consiliul Școlar al Elevilor CNMV s-a mobilizat pentru a crea evenimentul "Choose your future". Acesta se va desfășura în mediul online, în perioada 3-4 decembrie. Evenimentul este unul cu scop informativ, dar vine și în ajutorul acelor elevi care nu știu ce presupune o anumită carieră sau facultate.

Sperăm că vorbind cu invitații profesioniști ce vor urma să răspundă nelămuririlor legate de meseria lor, vom ajuta la conturarea unei idei mai clare asupra imaginii de viitor a elevilor. 

După multe eforturi și muncă depusă în ceea ce privește realizarea evenimentului suntem nerăbdători să vedem răspunsul publicului și mai ales discuțiile cu invitații din mai multe domenii printre care: medicină, drept, IT, arte. Aceștia ne vor împărtăși experiențele lor, situațiile cu care s-au confruntat și ne vor da sfaturi utile.

Cel mai tare ne dorim să fim un sprijin pentru persoanele care se confruntă cu întrebarea "Oare eu la ce mă pricep?" sau "La ce facultate ar trebui să merg?". 

Vă așteptăm în număr cât mai mare la eveniment!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate