fbpx

 
 
Scrie un comentariu

69

Din Septembrie încoace, proiectul Connect:ED se străduiește să ofere câte o șansă la educație pentru cât mai mulți elevi din familii defavorizate din satele din împrejurimile Turzii exclusiv pentru scoala online, prin donarea aparaturii necesare studierii.

Datorită implicării  cetățenilor turdeni, prin donațiile acestora, am reușit  să încheiem prima parte de donare a aparatelor electronice către copii. Proces care a constat în colectarea, recondiționarea și dezinfectarea tuturor aparaturii donate, iar mai apoi distribuirea lor în școlile implicate în program, acestea fiind: Școala Gimnazială “Ioan Bujor” din Petreștii de Jos, Școala gimnazială “Simion Balint” Copăceni și Școala cu clasele V-VIII din Tureni.

Mulțumim coordonatorului de proiect Horia Roman-Crișan care, împreună cu echipa sa extraordinară formată din: Timea Piper, Mălina Sălăgean, Alexandru Lup, Călin Crișan, Alexia Fodor și Oana Stoica a dus această primă etapă la bun sfârșit. De asemenea dorim să le mulțumim pe această cale celorlalți colaboratori care ne-au ajutat să facem viața unor copii un pic mai bună, și anume: donatorilor, fără de care acest traget nu ar fi fost atins atât de repede, firmelor de electronice care ne-au ajutat cu recondiționarea aparaturii: Cumuluserv si OCD Reparații Calculatoare și centrului CIVIC, unde s-a depus toată apartura. 

Nu ne oprim aici, vrem ca, cât mai mulți elevi să aibă acces la educație, iar pentru asta avem nevoie de cât mai multe donații. Dacă vreți să contribuiți, puteți intra pe linkul de mai jos pentru mai multe informații. 

http://connected.amosed.ro 

Acest proiect este dezvoltat de AMoS ED, în parteneriat cu CIVIC.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate