fbpx

 
 
Scrie un comentariu

elevi covid

Aproape 200 de elevi și cadre didactice din Cluj sunt infectate cu noul coronavirus.Potrivit Prefecturii Cluj, miercuri, numărul cazurilor confirmate în școlile din județ a ajuns la 198. Este vorba de 128 de elevi, din 60 de școli și de 70 cadre didactice din 53 unități.

Elevii din toate unitățile de învățământ din Dej nu vor mai ține orele în bănci. După ce municipiul a trecut de rata de infectare de 3 cazuri la o mie de locuitori, se schimbă și scenariile de funcționare ale școlilor, care trec în online.

La fel la Cluj Napoca, Florești și Tritenii de Jos care vor funcționa în scenariul 3 (online/roșu), ca urmare a faptului că cele trei localități au depășit pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori.

Clujul a înregistrat astăzi un nou record de îmbolnăviri cu COVID-19 în 24 de ore. 343 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, până astăzi, 21 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 191.102 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Cele mai multe cazuri noi din țară au fost înregistrate în București (650), Capitala fiind urmată de județele Cluj (343), Mureș (234), Iași (231) și Dolj (201).

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate