fbpx

 
 
Scrie un comentariu

elevi corona

Clujul este din nou pe primul loc la nivel național în privința cazurilor de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore.

Astăzi au fost raportate 267 de cazuri, mai mult cu 40 față de ziua de ieri. A crescut și numărul elevilor infectați, peste 100 de cazuri, dar și al profesorilor - aproape 50.

În cifre situația se prezintă astfel: În total există 111 cazuri de COVID-19 la elevii clujeni, din 53 de unități de învățământ. 49 cadre didactice din 41 unități de învățământ sunt de asemenea testate pozitiv la coronavirus.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Cluj, 21 de unități de învățământ preuniversitar sunt în Scenariul 3 (S3): participarea tuturor preșcolarilor și a elevilor la activități/lecții online.

113 de unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

289  unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate