fbpx

 
 
Scrie un comentariu

elevi corona

În judeţul Cluj sunt confirmaţi cu COVID-19, în prezent, 74 de elevi şi 17 cadre didactice.


Prefectul Mircea Abrudean, a declarat marți, 6 octombrie, că, în ultimele 24 de ore, 85 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, 32 fiind la ATI, dintr-un total de 369 de pacienţi internaţi. Pe secţiile de terapie intensivă din Cluj există 35 de locuri, dintre care 32 sunt ocupate.

Inspectoratul Şcolar a anunțat că, 288 de unităţi de învăţământ preuniversitar clujean sunt în scenariul 1, 125 în scenariul doi, iar 10 unităţi sunt în scenariul 3.

Liceul Teoretic „Victor Babeș” Cluj-Napoca trece de la scenariul galben, la scenariul roșu. Astfel, unitatea de învățământ se va închide și va trece la școala online din cauza infectărilor cu COVID-19. Au fost depistate patru cazuri de îmbolnăviri în trei clase diferite.

Tot de miercuri, Liceul Teoretic „Horea, Cloșca și Crișan” din Cluj-Napoca, va trece la scenariul 2 de funcționare, adică orele se vor ține în sistem hibrid, o parte on-line, o parte în clase. 

De asemenea, mai multe unități de învățământ din județ vor reveni la scenariul 1 de funcționare, adică toți elevii se vor întoarce în clase. Este vorba despre Școala Gimnazială Ceanu Mare, din comuna Ceanu Mare, Școala Gimnazială „Lia Manoliu” din comuna Cornești și Grădinița Cu Program Prelungit „Micul Prinț” din Cluj-Napoca.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate