fbpx

 
 
Scrie un comentariu

coronavirus 8

De la ultima raportare a prefecturii Cluj a crescut numărul elevilor și al cadrelor didactice confirmate cu noul coronavirus.

Potrivit Prefecturii Cluj, s-au înregistrat opt noi îmbolnăviri. Mai exact sunt 61 de elevi din 37 unități de învățământ și 18 cadre didactice din 17 unități de învățământ.

Inspectoratul Școlar Județean Cluj monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivelul județului Cluj, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice, precum și de resursele, respectiv infrastructura unităților de învățământ preuniversitar.

Reamintim că numărul noilor cazuri de COVID-19 confirmate în România a atins un nou nivel record. România se apropie astfel de pragul de 2.500 de infectări zilnice cu SARS-CoV-2. În ultimele 24 de ore, în țara noastră au fost înregistrate 2.343 de cazuri noi de COVID-19. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 569 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate