m install
petlinii
nello construct

Studenții își vor putea rezerva online călătoria cu trenul

floris

Mai sunt două săptămâni și începe și anul universitar 2020-2021. Deși întoarcerea fizică la facultate este incertă și puțin probabilă, CFR anunță că stundeții vor putea reverza biletele online pentru călătoria cu trenul. O veste bună în special pentru studenții care se deplasează din zona Câmpia Turzii spre Cluj Napoca cu CFR.

„Studenții reprezintă o categorie importantă printre călătorii noștri și din acest motiv am căutat împreună cu Ministerul Transporturilor o soluție care să le permită procurarea online a biletelor de tren.  Am continuat astfel politica asumată la începutul anului de a pune în centrul atenției călătorul și nevoile sale și sperăm că acest pachet legislativ și platforma informatică aferentă să fie finalizate până la începerea anului universitar. Această măsură este doar una dintr-o serie mai lungă din cadrul Strategiei de Digitalizare a CFR Călători prin care ne dorim să schimbăm substanțial experiența călătoriei cu trenul. Vom reveni cu mai multe detalii interesante în perioada imediat următoare”, a declarat directorul general CFR Călători, Dan M. Costescu.

Compania și trei organizații studențești reprezentative au în data de 10 septembrie 2020, un protocol cu privire la procedura prin care studenții să aibă posibilitatea de a-și procura bilete de tren online. 

De asemenea, CFR anunță că lucrează la un proiect pe care speră să îl implementeze până la începutul anului universitar prin care studenții să poate să își creeze legitimațiile de transport online direct pe site-ul cfrcalatori.ro. Aceste legitimații atestă calitatea de student a individului și oferă gratuitate la cursele CFR.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: