fbpx

3 Comentarii

deschiderea noului an scolar sub semnul intrebarii profesorii ameninta cu boicotarea inceperii cursurilor

Luni, 14 septembrie, începe școala pentru elevi și preșcolari și până de curând, condițiile în care se vor întoarce sau nu la școală aceștia erau incerte, dar iată că situația s-a concretizat pentru toate unitățile de învățământ din județ.

Pentru anul școlar 2020-2021, un an total atipic, s-au propus următoarele 3 scenarii:

Scenariul 1 presupune participarea zilnică a tuturor  elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Scenariul 2 este mai mult o combinație prin participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție și revenirea parțială ( prin rotație de 1-2 săptămâni ) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Scenariul 3 presupune participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online.

Următoarele unități de învățământ vor funcționa după scenariul 2 cu un singur schimb: Colegiul „Emil Negruțiu” din Turda, Colegiul Național „Mihai Viteazu” din Turda, Colegiul Tehnic din Turda, Școala Postliceală „Henri Coandă” din Turda.

Iar tot pe Scenariul 2, dar cu două schimburi vor merge următoarele unități de învățământ: Grădinița cu program prelungit „Prichindelul Isteț” din Turda, Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Turda, Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Câmpia Turzii, Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda, Școala Gimnazială „Ioan Opriș” din Turda, Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” din Câmpia Turzii, Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” din Turda.

Pe scenariul 3 va începe anul școlar doar Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii.

Scenariul 1 este aprobat pentru următoarele unități de învățământ: Grădinița cu program prelungit „Căsuța Piticilor” din Turda, Grădinița cu program prelungit „Dr. Ioan Rațiu” și toate structurile acesteia, Grădinița cu program prelungit „Lumea Prichindeilor”din Câmpia Turzii (cu două schimburi), Grădinița cu program prelungit „Pinocchio” din Câmpia Turzii(cu două schimburi), Grădinița cu program normal „Pinocchio” din Câmpia Turzii, Grădinița cu program prelungit „Poiana cu Castani” din Turda, Grădinița cu program normal „Poiana cu Castani” din Turda, Grădinița cu program prelungit „Sfânta Maria” din Turda (cu două schimburi), Liceul Teoretic „Josika Miklos” din Turda, Grădinița cu program normal „Josika Miklos”, Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” din Turda, Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii (cu două schimburi), Școala Primară Waldorf Turda, Școala Gimnazială „Horea Cloșca și Crișan” din Turda, Școala Profesională Poiana din Turda (cu 2 schimburi).

Aceste scenarii se vor actualiza pe parcursul anului școlar, săptămânal, sau ori de câte ori este nevoie, conform prevederilor legale în vigoare.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate