fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

tineri studenti 

Mare bucurie în ultimele zile pe site-urile de socializare, în special pe Facebook, pentru tinerii absolvenți de liceu din Câmpia Turzii și Turda. 

Chiar dacă acest an a fost complet atipic din punct de vedere organizațional, cu ore pe Zoom, examenul de bacalaureat în situația distanțării sociale și admiterea 100% online, cei care au dorit să își continue studiile la nivel superior nu s-au lăsat intimidați. 

Universitățile s-au adaptat situației speciale în care ne aflăm și au pus la dispoziția candidaților platforme online unde să își depună dosarul, iar rețelele de socializare au devenit cel mai bun instrument în informarea publicului. 

Făcând abstracție de toate impedimentele, tinerii din Câmpia Turzii și Turda au inundat în ultimele zile Facebook-ul cu rezultatele lor. Printre preferințe se remarca și în acest an Universitatea Tehnică din Cluj Napoca și Universitatea Babeș Bolyai. 

Cei care au ales să împărtășească rezultatele pe internet au avut parte de suport și de felicitări și cu această ocazie vrem să îi felicităm și noi și să le dorim succes în demersul academic. Iar pentru cei care doresc să urmeze cursurile unei facultăți și nu au reușit în sesiune aceasta să intre, mai există o speranță la sesiunea din toamnă care se va desfășura în aceleași condiții. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate