fbpx
Scrie un comentariu

bac rezultate

În urmă cu puțin timp au fost afișate rezultatele examenului de bacalaureat, Clujul are 10 medii de zece.

Notele de la Bacalaureat 2020 s-au publicat astăzi până la ora 12:00 pe site-ul bacalureat.edu.ro. Este pentru prima dată când notele de la BAC vor fi anonimizate, adică fiecare candidat va putea să își consulte doar notele sale. 

Decizia a fost luată după ce mai mulți părinți au refuzat să semneze documentele prin care acceptă ca datele personale ale copiilor lor să poată fi prelucrate. Soluția a fost ca atât la Evaluarea Națională, cât și la Bacalaureat, notele să fie anonimizate.

Potrivit informațiilor de ultim moment, la Cluj s-au înregistrat 10 note de zece, printre acestea și la Colegiul Național Mihai Viteazu din Turda.

Elevii cu mediile de zece sunt 2 de la LICEUL TEORETIC "PETRU MAIOR" GHERLA, 2 de la COLEGIUL NAȚIONAL "EMIL RACOVIȚĂ" CLUJ-NAPOCA și tot doi de la COLEGIUL NAȚIONAL "GEORGE BARIȚIU" CLUJ-NAPOCA. 

De asemenea, următoarele școli au câte un absolvent cu media maximă: LICEUL TEORETIC "AVRAM IANCU" CLUJ-NAPOCA, COLEGIUL NAȚIONAL "GEORGE COȘBUC" CLUJ-NAPOCA, COLEGIUL NAȚIONAL "MIHAI VITEAZUL" TURDA și COLEGIUL NAȚIONAL "GHEORGHE ȘINCAI" CLUJ-NAPOCA.

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, marţi, în intervalul orar 16,00 - 19,00, şi miercuri, între orele 8,00 - 12,00.

Rata de promovare (înainte de contestații) înregistrată de absolvenții studiilor liceale și care au susținut probele examenului de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2020, atât din promoția curentă, cât și din promoțiile anterioare este de 62.9%. Pentru promoția curentă, rata de promovare este 71.4%, iar pentru promoțiile anterioare - 25.00%.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator