marian morar
m install
nello construct

10 medii de zece la Cluj la examenul de bacalaureat

zamblau eugen

În urmă cu puțin timp au fost afișate rezultatele examenului de bacalaureat, Clujul are 10 medii de zece.

Notele de la Bacalaureat 2020 s-au publicat astăzi până la ora 12:00 pe site-ul bacalureat.edu.ro. Este pentru prima dată când notele de la BAC vor fi anonimizate, adică fiecare candidat va putea să își consulte doar notele sale. 

Decizia a fost luată după ce mai mulți părinți au refuzat să semneze documentele prin care acceptă ca datele personale ale copiilor lor să poată fi prelucrate. Soluția a fost ca atât la Evaluarea Națională, cât și la Bacalaureat, notele să fie anonimizate.

Potrivit informațiilor de ultim moment, la Cluj s-au înregistrat 10 note de zece, printre acestea și la Colegiul Național Mihai Viteazu din Turda.

Elevii cu mediile de zece sunt 2 de la LICEUL TEORETIC „PETRU MAIOR” GHERLA, 2 de la COLEGIUL NAȚIONAL „EMIL RACOVIȚĂ” CLUJ-NAPOCA și tot doi de la COLEGIUL NAȚIONAL „GEORGE BARIȚIU” CLUJ-NAPOCA. 

De asemenea, următoarele școli au câte un absolvent cu media maximă: LICEUL TEORETIC „AVRAM IANCU” CLUJ-NAPOCA, COLEGIUL NAȚIONAL „GEORGE COȘBUC” CLUJ-NAPOCA, COLEGIUL NAȚIONAL „MIHAI VITEAZUL” TURDA și COLEGIUL NAȚIONAL „GHEORGHE ȘINCAI” CLUJ-NAPOCA.

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, marţi, în intervalul orar 16,00 – 19,00, şi miercuri, între orele 8,00 – 12,00.

Rata de promovare (înainte de contestații) înregistrată de absolvenții studiilor liceale și care au susținut probele examenului de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2020, atât din promoția curentă, cât și din promoțiile anterioare este de 62.9%. Pentru promoția curentă, rata de promovare este 71.4%, iar pentru promoțiile anterioare – 25.00%.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2