fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

simpozion potentialuman

“Simpozion pentru Dezvoltarea Potențialului Uman” este un proiect realizat de Asociația Pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică și finanțat de programul START ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere si instituțiilor non-administrative.

Proiectul va avea loc în data de 10-15 august, în Tarnița, si va avea ca participanti tineri cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani.

Acesta va consta în training-uri si workshop-uri pe un domeniu foarte important pentru tineri: se vor realiza, pe parcursul a 5 luni, 7 lucrări științifice privind dezvoltarea personală care vor sumariza cărți si lucrări de cercetare specializate în domeniu. Sintezele se vor baza pe cercetare de ultimă oră care conțin surse credibile. Acestea au ca scop combaterea pseudoștiintei cu care se confruntă majoritatea tinerilor dornici să se dezvolte.

De asemenea, tematica proiectului este una la fel de interesantă precum subiectele ce vor fi abordate:  tot evenimentul va fi organizat ca o sesiune de pregătire militară, iar printre activitățile pentru înțelegerea gândirii și comportamentului uman, vor fi realizate activități specifice temei militare.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate