fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

final anscolar

Elevii clasei a VIII-a de la școala ”Horea, Cloșca și Crișan” din Turda au avut parte de un final de an școlar atipic. Într-o perioadă de restricții sanitare, conducerea școlii s-a mobilizat și organizat pentru ca elevii să aibă parte de o festivitate de absolvire, chiar dacă au fost necesară impunerea unor reguli stricte de ”distanțare socială” și ”protecție individuală”.

”Nu vrem să plecați ca de la o casă străină”, le-au transmis cadrele didactice care le-au îndrumat pașii în anii de învățământ gimnazial.

Diriginta clasei a VIII-a A, Codrunța Andreica, le-a spus elevilor că au fost o generație specială, iar mulți dintre ei vor reuși cu siguranță în viață, fiind foarte bine pregătiți. Codruța Andreica s-a destăinuit că a așteptat mulți ani până când a ajuns să preia o clasă care a trecut prin mâna învățătorului Emil Moldovan, acum director adjunct al școlii. 

Emoționat a fost și directorul adjunct Emil Moldovan, pentru care a fost ultima generație de elevi pregătiți la clasele I-IV.

Absolvenților li s-a pregătit și o surpriză, respectiv un filmuleț cu mesaje de la apropiați, dar și cu imagini inedite din perioada anilor petrecuți în școala ”Horea, Cloșca și Crișan” sau la diverse activități extrașcolare. Râsetele, emoțiile, bucuria, dar și dorința elevilor de a-și ”lua zborul” pentru a ”cuceri lumea” s-au împletit într-un moment cu o încărcătură aparte. Chiar dacă au fost nevoiți să-și înăbușe tentația unor îmbrățișări, a unui ”rămas bun clasic”, absolvenții au păstrat distanța, recurgând doar la ”îmbrățișări virtuale”.

Mai jos puteți viziona un videoreportaj de la absolvirea clasei VIII A de la Școala ”Horea, Cloșca și Crișan”:

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate