fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

timea gavrilescu

Final de an școlar atipic pentru elevii Colegiului ”Emil Negruțiu” din Turda, care nu au mai auzit ultimul sunet de clopoțel, care să marcheze finalul anilor petrecuți pentru studiu, iar conducerea le-a transmis un ”La revedere” virtual, urându-le succes la toate examenele vieții.

„Dragi absolvenți ai promoției 2016-2020!

Azi ar fi trebuit să sune clopoțelul pentru ultima dată pentru voi, să marcheze finalul anilor petrecuți ca elevi la Colegiul ”Emil Negruțiu”… Cu părere de rău și tristețe în suflet, anul acesta suntem nevoiți să vă spunem ”La revedere!” doar prin intermediul spațiului virtual, fără a ne putea bucura de momentele festive alături de voi… Directorii colegiului, profesorii diriginți și toți profesorii care v-au predat în acest colegiu, dorim să vă mulțumim pentru faptul că ați fost elevii noștri, că ne-ați permis să vă ghidăm în formarea profesională și, ne place să credem, în formarea voastră ca oameni. Vă dorim ca drumul să vă fie lin în viață, să reușiți să vă realizați în domeniul dorit și să fiți puternici dacă veți întâmpina vreodată greutăți!

Nu uitați de spațiul protector al școlii, unde ați legat prietenii, v-ați mai ciondănit, ați studiat intens sau ați chiulit cu poftă și unde vi s-a acordat nu o dată șansa de a reface, corecta ceea ce nu v-a ieșit tocmai bine… Sperăm să vă întoarceți cu drag aici peste ani, pentru a depăna amintiri și a ne povesti despre reușitele voastre!

Dorim să le mulțumim și părinților voștri pentru sprijinul pe care vi l-au acordat pe parcursul anilor de liceu! Fără ei, munca noastră ar fi fost mult mai dificilă!

Vă dorim MULT SUCCES LA TOATE EXAMENELE VIEȚII!”

”Gaudeamus igitur iuvenes dum sumus!”
“Nu există experienţă căreia să nu-i poţi supravieţui dacă ai curajul să înfrunţi viaţa.” (Octavian Paler)
“Dacă nu rişti, nu vei fi niciodată învins. Dar nici nu vei câstiga vreodată.” (Richard Nixon)”, este mesajul transmis de conducerea Colegiului ”Emil Negruțiu”, al cărei director este Timea Gavrilescu.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate