fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

gradinita 1

Guvernul analizează posibilitatea deschiderii creşelor, grădiniţelor şi a after school-urilor private, în anumite condiţii stricte, după data de 15 iunie, dacă evoluţia epidemiei de coronavirus va permite acest lucru.


Momentan, Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii lucreaza la un pachet de masuri care vor fi luate pentru redeschiderea creselor si gradinitelor.


"Se recomanda reducerea numarului de copii in grupa. Trebuie asigurata o suprafata de 4,5 mp/copil", se arata in documentul citat.
"Distantarea fizica se va realiza in dormitoare si in salile de masa prin plasarea paturilor, sezlongurilor, respectiv a masutelor la cel putin 1,5 metri distanta intre ele", mai arată sursa citată.


Având în vedere situația epidemiologică, la acest moment recomandarea experților a fost să nu deschidem unitățile de învățământ. Dar dacă lucrurile vor evolua în bine, și-mi doresc acest lucru, putem face pași pentru a redeschide”, a spus Monica Anisie, întrebată despre deschiderea grădiniţelor şi a after school-urilor private.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate