fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

kit scoala

În fiecare an pregatim inceputul noului an scolar alaturi de micutii care pasesc pragul scolii.


In acest an avem o situatie atipica, generata de pandemia COVID 19. Copiii nu mai pot frecventa cursurile fizic, scoala s-a mutat online, iar cei fara posibilitati materiale sunt privati de a o frecventa.

Din acest motiv ne propunem sa venim in sprijinul lor printr-o campanie in care sa colectam ,,kit-uri pentru scoala online,,.
Un astfel de kit contine elementele necesare conectarii la spatiul virtual: un sim/stick pentru asigurarea internetului si un dispozitiv interfata: tableta/smartphone/laptop. Kit-ul trebuie sa fie functional si sa permita scolarului sa acceseze scoala online pe durata unui an scolar – respectiv pe durata situatiei de criza COVID.

Poti si tu ajuta un copil sa invete:
• Achizitia unui kit nou format din tableta si sim – urmează sa fie negociate si achizionate centralizat pentru optimizare costuri – in acest moment avem estimativ - un cost de 991 lei – format din: 600 lei tableta Allview sau Huawei, 291 lei cost servicii prepaid internet un an ( 12*5 eur*4,85lei) - pe masura ce identificam cele mai bune solutii revenim cu informari.
• Donatie dispozitive personale – dispozitiv + solutie internet adecvata nevoilor,

Dispozitivele se pot lasa la prietenii nostri de la Engels Bistro. Doar sa ne anuntati printr-un mesaj pe pagina de Facebook.

Cei 5€ aferenti accesului lunar la date, poti sa ni-i virezi noua si ne ocupam noi de incarcare lunara sau poti sa te ocupi chiar tu de incarcare pentru urmatorul an.

Echipa CERT Transilvania

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate