fbpx

Icon Scrie un comentariu

telescoala 1

Elevii și profesorii s-au aflat în vacanța de primăvară, iar din 21 aprilie reiau activitatea online. Aceștia au avut și până acum acces la materiale pe internet, în special cei care se pregătesc pentru examenele naționale, pentru a-și exersa cunoștințele.

Potrivit recomandărilor primite de la minister, accentul în această perioadă este pe păstrarea recapitulări și fixare de noțiuni, astfel încât elevii să aibă posibilitatea de a rămâne în contact cu materia de școală.

Teleșcoala reîncepe de miercuri, 22 aprilie, după minivacanța de Paște. Este vorba despre lecții televizate de recapitulare a materiei pentru clasele a VIII-a și a XII-a pentru zilele de 22, 23 și 24 aprilie.

Elevii claselor a VIII-a sunt aşteptaţi la ora 9.00 la lecţiile de Limbă şi literatură română și de Matematică. Pentru elevii claselor a XII-a, cursurile televizate încep la ora 15:00.

În cadrul recapitulărilor, profesorii de la Teleșcoala vor rezolva și Testele de antrenament pe care ministerul Educației le va lansa pe 22 aprilie, urmând ca pe 24 aprilie să fie publicate baremele.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator