fbpx

Icon Scrie un comentariu

mesaj cadre didactice

Un mesaj al cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ”Avram iancu” din Câmpia Turzii, pentru elevii școlii, a adunat peste 1.800 de vizualizări pe YouTube, în doar două zile.

În poze, cadrele didactice, în frunte cu directoarea Ana Popescu, au transmis un mesaj  pentru cei care, din data de 11 martie, respectă masurile impuse de autorități și stau acasă. 

„Dragi copii ai școlii noastre, ne este foarte dor de voi. Pentru a respecta starea de siguranță, rămâneți în izolare, separați, dar împreună de fapt. Ne unim forțele, pentru a depăși această perioadă cu ajutorul lui Dumnezeu. Să sperăm că ne vom revedea cât de curând, sănătoși și plini de viață. Calde salutări din partea dascălilor voștri. Ne e dor de gingășia chipurilor voastre senine.

Vă dorim sărbători fericite cu liniște și sănătate. Aveți grijă de voi. Vă iubim!”, a fost mesajul cadrelor didactice, realizat cu imagini.

Mesajul a fost apreciat și de primarul localității, Dorin Lojigan.

„Mesaj emoționant al dascălilor de la Scoala Gimnazială Avram Iancu, din Câmpia Turzii pentru elevii lor.

Comunitatea din Câmpia Turzii – separați, dar împreună, solidari pentru binele nostru comun, pentru sănătatea noastră, a tuturor, pentru acele vremuri în care ne vom bucura din nou unii de ceilalți fără temeri.

Felicitari vouă!

#neamsaturatdecovid”, a fost menționat primarul Lojigan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator